Gegarandeerd
{1000 websitebezoekers}
per maand extra!

Kan jouw praktijk wel wat meer klanten gebruiken?

Herken je dit?

Je hebt een passie voor wat je doet maar het vinden van nieuwe coachees is een maandelijkse stressfactor. Je wilt je focussen op het coachen, niet op het jagen naar leads. Het goede nieuws? Wij hebben dé oplossing.

Ervaar de vrijheid van
automatisch lead-generatie

We snappen het, je bent een coach omdat je mensen wilt helpen, niet omdat je bedreven wilt zijn in marketing of SEO. Maar de realiteit is: zelfs de beste coaches blijven onopgemerkt als ze niet goed vindbaar zijn op het internet. Maak je geen zorgen, want hier komt Blog & Boost in beeld. Een kant-en-klare oplossing die gegarandeerd 1000 extra websitebezoekers per maand oplevert, zodat jij je kunt concentreren op wat je het liefste doet: coachen.

Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt en ziet dat je inbox gevuld is met aanvragen van potentiële coachees. Geen stress meer over het vullen van je agenda. Geen tijdsverspilling meer met marketingtrucs die niet werken. Geen verspilde advertentiekosten meer. Dat is wat Blog & Boost voor jou kan doen. We gebruiken onderbouwde SEO-strategieën, kwalitatieve blogs en bewezen inbound marketingtechnieken om een constante stroom van leads naar jouw website te sturen. Het enige dat jij hoeft te doen, is je expertise laten gelden en deze mensen omzetten in betalende klanten.

Waarom Blog & Boost de Juiste Keuze is voor Jouw Coaching Praktijk

  • Gegarandeerde Zichtbaarheid: Met Blog & Boost krijg je gegarandeerd 1000 extra websitebezoekers per maand. Dit betekent meer ogen op jouw coaching-diensten en dus meer kansen om levens te veranderen.
  • Hoogwaardige Content: We zorgen voor 30 diepgaande blogs, specifiek geschreven om jouw expertise en visie te reflecteren. Dit resulteert in hogere betrokkenheid en conversie omdat bezoekers zien dat je een expert bent in jouw vakgebied.
  • Tijdsbesparing & minder stress: Je krijgt toegang tot real-time rapportages en e-mail sjablonen voor lead nurturing. Dit stelt je in staat om de prestaties in de gaten te houden en tegelijkertijd je marketingactiviteiten te automatiseren. Zo kun je je concentreren op wat je het beste doet: mensen helpen door coaching.

Wat levert [Blog & Boost] op?

Meer traffic, meer leads

Tenminste iedere maand
1000 geïnteresseerde websitebezoekers extra.

Tijdswinst

Verspil geen tijd en kosten meer aan koude acquisitie, netwerken of adverteren.

Expert-status

Versterk je positie als autoriteit in jouw niche. Word de Go-To-Expert.

Gemoedsrust

Minder stress, meer focus op wat je écht wilt doen - coachen. Wij zorgen voor de groei van je bedrijf.

Op Maat Gemaakte, SEO-geoptimaliseerde Blogs

Het Blog & Boost-pakket biedt 30 op maat gemaakte, SEO-geoptimaliseerde blogs die zowel informatief als aantrekkelijk zijn voor zoekmachines. Dit leidt tot meer organisch websiteverkeer en potentiële coachees. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen expertise en visie in de blogs te integreren.


Real-Time Rapportage & Garantie

Je ontvangt na 3 maanden een uitgebreid rapport, zodat je exact weet hoe je content presteert en welke impact het heeft op je websiteverkeer. Bovendien bieden we een unieke garantie: als je na 12 maanden niet ten minste 1000 extra websitebezoekers per maand hebt, werken we tot een half jaar gratis verder om dat doel te bereiken. Dit biedt je de zekerheid dat je investering resultaten zal opleveren

Over Blog & Boost

Met Blog & Boost krijg je 30 kwaliteitsblogs, 50 high-impact zoekwoorden, een uitgebreide site audit, een real-time dashboard en gedetailleerde rapportage. Plus, nog eens 2 extra bonussen!

Hoi, mijn naam is Sander Touw

Voordat ik Webcrafter startte had ik een eigen stresscoaching-website (StressPro). Dit was mijn 'proef-website' waarop ik mijn SEO-tactieken uittestte. Bij Webcrafter kennen we de coaching-niche en we weten wat werkt. Dat maakt dit pakket zo geschikt voor jou! 

SEO case study resultaten voor financiële sector

Blog & Boost - Case Study 1

Blog&Boost case study

Blog & Boost - Case Study 2

StressPro Case Study

Voorbeeld van StressPro

Wat Je Krijgt

Zoekwoordenonderzoek

50 high-traffic, high-relevancy zoekwoorden (blog-onderwerpen)

T.w.v. €549

Rapportage & Real-Time Dashboard

Real-time dashboard. Zodat je direct ziet wat de blogs opleveren.

T.w.v. €70

30 blogs (30.000 woorden!)

30 hoogwaardige SEO-proof blogs die elk nieuwe websitebezoekers genereren.

T.w.v. €4470

Bonus 1: Coaching Toverboek Template

Kant-en-klaar template voor een eigen e-Book om leads te genereren.

T.w.v. €70

Site Audit

Ontdek de kansen & valkuilen van je coach-website.

T.w.v. €297

Bonus 2: Klantenbinding & Conversatie Templates

Woord-voor-woord e-mail templates voor e-mail marketing.

T.w.v. €449

Bonussen

Om je optimaal te helpen om jouw nieuwe websitebezoekers om te zetten naar coachees voegen we tijdelijk 2 extra bonussen toe. 

Coaching Toverboek Template

Het "Coaching Toverboek Template" is een kant-en-klaar sjabloon specifiek ontworpen voor coaches. Het helpt je bij het creëren van je eigen e-books met als doel meer leads te genereren via je website. Dit template is gebruiksvriendelijk en biedt ruimte voor het invoegen van eigen inhoud zoals expertise, tips en casestudies. Zo wordt het een waardevol instrument om websitebezoekers niet alleen te informeren maar ook te converteren naar betalende klanten.

Klantenbinding & Conversatie E-mail Templates

Een set van vooraf ontworpen e-mail templates die speciaal zijn samengesteld voor coaches. Deze DIY (Do-It-Yourself) bonus richt zich op lead nurturing via e-mailmarketing. In eenvoudige termen, het helpt je om een sterke relatie op te bouwen met potentiële klanten door het sturen van informatieve en overtuigende e-mails.

Totale Waarde

Voordat we de investering voor Blog & Boost onthullen, laten we even stilstaan bij de ongelooflijke waarde die dit pakket je biedt. Veel coaches spenderen honderden, zo niet duizenden euro's aan marketingstrategieën die weinig tot geen resultaat opleveren. Met Blog & Boost kun je dit allemaal vermijden.

Laten we eens kijken naar wat je allemaal krijgt:

  • 30 SEO-geoptimaliseerde blogs (waarde: €4470)
  • Zoekwoordenonderzoek (waarde: €549)
  • Uitgebreide site-audit (waarde: €297)
  • Gedetailleerde rapportage + real-time dashboard (waarde: €70)
  • Coaching Toverboek Template (waarde: €70)
  • Klantenbinding & Conversatie: E-mail Sjablonen Collectie voor Coaches (waarde: €449)

Dat is een totale waarde van €5905!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de tijd die je bespaart en de stress die je vermijdt door te kiezen voor een pakket dat is ontworpen om naadloos samen te werken. Stel je voor dat je wekelijks nieuwe leads krijgt zonder dat je aan koude acquisitie, netwerken of adverteren hoeft te doen.

Dus, als je de prijs ziet, denk dan niet alleen aan het cijfer, maar aan de ongelooflijke waarde en de enorme verandering die het kan brengen in jouw coaching business.

Prijzen

Ultieme Traffic Garantie

Wij garanderen resultaat!

Onze garantie? Na 12 maanden tenminste 1000 extra websitebezoekers per maand via Google. Zo niet, dan werkt Webcrafter tot een halfjaar gratis verder tot de 1000 extra websitebezoekers per maand zijn behaald.

Sander heeft gedurende anderhalf jaar de volledige service (onderhoud, inhoud, SEO,...) overgenomen voor enkele websites.

Indien we niet alles daarna intern zouden hebben genomen, zouden we nog steeds met Sander werken!

Sam Hollanders

Goede en snelle service! Het team van Webcrafter is erg punctueel en heeft erg goed geholpen. Ben je op zoek naar hulp bij uw website dan is Webcrafter een goede partner!

Eva Flipse

Veelgestelde vragen

Is dit geschikt voor mijn coachingspraktijk?

Ja, Blog & Boost is speciaal ontworpen voor coaches die hun online zichtbaarheid willen vergroten om meer leads en klanten aan te trekken. Of je nu een life coach, business coach of gezondheidscoach bent, dit pakket helpt je bij het genereren van kwalitatieve websitebezoekers.

Hoe werkt de betaling in termijnen?

De betaling in termijnen bestaat uit een maandelijks bedrag van €435 voor 12 maanden, te starten na de betaling van de eerste termijn. Daarnaast zijn er opstartkosten van €150.

Hoe werkt de betaling in één keer?

Als je kiest voor een eenmalige betaling, bedragen de kosten €5000, te voldoen voorafgaand aan de start van het project. Je bent hiermee goedkoper uit dan de betaling in termijnen.

Wat gebeurt er als ik niet de resultaten zie die zijn beloofd?

Wij bieden een garantie van ten minste 1000 extra websitebezoekers per maand na 12 maanden. Als dit niet wordt bereikt, werken we tot een halfjaar gratis verder om deze doelstelling te halen.

Hoe voorkomen jullie belangenverstengeling?

We nemen maximaal één coach per niche aan om te zorgen dat er geen overlappende belangen zijn. Bijvoorbeeld, als we al een 'life coach' hebben, nemen we geen tweede 'life coach' aan.

Hoe wordt mijn expertise verwerkt in de blogs?

De blogs worden voor 80% door ons geschreven. We geven duidelijk aan waar jij je eigen expertise en visie kunt invoegen om de blogs te personaliseren.

Hoe krijg ik de blogs aangeleverd?

De blogs worden aangeleverd via Google Drive en zijn compleet met title tags en meta-omschrijvingen.

Werkt dit als ik nog niks aan SEO heb gedaan?

Ja, Blog & Boost is een compleet pakket dat juist geschikt is voor coaches die net beginnen met SEO. Al is het ook zeker interessant voor coaches die hun bestaande strategie willen versterken.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, alle kosten zijn vooraf duidelijk aangegeven. Het enige wat niet inbegrepen is, is het plaatsen van de blogs. Als je wilt dat wij dit voor je doen, brengen we daarvoor €29 per blog in rekening.

Genereer [1000 bezoekers] per maand

Let Op:

- Vanwege de grote hoeveelheid tekst die geschreven wordt door ons team helpen we maximaal 3 nieuwe Blog & Boost klanten per maand. 

- We helpen slechts één type coach (1 life coach, 1 business coach, etc.) om belangenverstrengeling te voorkomen.
Ben jij de volgende coach die we aan 1000 extra websitebezoekers helpen?

>