Giveaway: gratis webdesign consult

Giveaway gratis webdesign consult-webcrafter

Voor velen is de corona crisis een hele uitdaging – en dat is een understatement. Degenen die kunnen maken – al dan niet noodgedwongen – de switch naar online ondernemen.

Echter biedt online ondernemen weer eigen uitdagingen met zich mee. Hoe ga je je online profileren? Hoe ga je jouw website vormgeven? Hoe je ervoor zorgen dat men online kan bestellen?

Graag helpen we je op weg om een goede online start te maken. Dit doen we door middel van het aanbieden van een gratis webdesign consult.

Waarom een gratis consult?

Gedurende het gratis consult, wat ongeveer 60 minuten zal duren, kijken we samen naar jouw website, webshop of bespreken we jouw wensen voor een nieuw platform. Het doel is dat jij weet wat de te nemen stappen zijn, zodat je online een sterke start kan maken. Misschien kunnen wij je hierbij helpen, maar als dat niet zo is; even goede vrienden. Hoe dan ook is het ons streven dat jij na het consult een aantal nieuwe inzichten hebt opgedaan waarmee je aan de slag kan.

Inhoud van het webdesign consult

In 60 minuten bespreken we jouw belangrijkste online kansen, zodat je post-corona online flink door kan groeien. Er kunnen diverse zaken besproken worden, afhankelijk van jouw huidige situatie.

  1. Je hebt nog geen website of webshop en wilt deze laten bouwen

We beginnen bij het begin: bij jouw wensen en ambities. We bespreken welke pagina’s nodig zijn, welke structuur optimaal is voor SEO, welke kleuren online gebruikt kunnen worden en natuurlijk bespreken we binnen welk systeem de website idealiter gebouwd kan worden (bijv. Magento, WordPress of Joomla).

Echter bespreken we ook wie jouw doelgroep is, tegen welke problemen zij aanlopen (m.a.w. waarom hebben ze jouw product of dienst nodig?) en hoe je hen gaat bereiken. Naast techniek nemen we dus ook al een stukje marketingstrategie onder de loep.

Na het consult weet je hoe je online kan starten en wat hiervoor nodig is.

  1. Je hebt al een website, maar deze is aan verbetering toe

Houd vast een pen en kladblok gereed, want in dit geval kijken we tijdens het consult naar de bestaande website en delen we verbeteringen om meer conversies (lees: klanten) te genereren.

Afhankelijk van de quick wins zoom’en we daar verder op in, denk hierbij aan kansen qua technische optimalisatie (website snelheid, menu-structuur, pagina opbouw), maar ook SEO (zoekwoorden optimalisatie), social media en e-mail marketing. Na het consult zul je staan te popelen om de optimalisaties door te voeren, zodat jouw website nóg effectiever wordt in het genereren van leads en klanten.

  1. Je hebt al een website of webshop en wilt met online marketing aan de slag

Als jouw website, webshop of eCommerce platform al dik in orde is gaan we tijdens het consult verder inzoom’en op online marketing. Welke kanalen worden momenteel ingezet? Welke kanalen zouden mogelijk een goede aanvulling, of vervanging, zijn? Welke online marketingkansen zien we en hoe kan je die kansen gaan benutten? Na het consult weet je wat er nodig is om naamsbekendheid en bezoekersaantallen te vergroten, zodat je meer klanten kan genereren.

Zijn er kosten aan het consult verbonden?

Normaliter zouden we voor een strategiesessie zoals deze kosten in kaart brengen. Echter doen we dat voor het consult niet omdat dit enerzijds een kennismaking is en anderzijds een manier voor Webcrafter om ons te bewijzen. Bovendien, als we waardevolle tips en inzichten met je kunnen delen wil je misschien wel met ons samenwerken. Vandaar dat we de kosten van het consult op ons nemen.

Vraag hier jouw gratis webdesign consult aan en we spreken elkaar snel!

Sander Touw is Managing Director van Webcrafter. Enthousiast over het gebruik van technologie om de wereld een betere plek te maken. Gelooft dat technologie kan worden gebruikt om mensen met elkaar te verbinden, informatie te delen en problemen op te lossen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>