Zoekwoordenonderzoek uitbesteden | Webcrafter

KW Craft

Ontdek direct de beste zoekwoorden voor jouw business

Met KW Craft ontvang je in een handig overzicht de beste zoekwoorden voor jouw website. Zo weet je welke zoekwoorden je moet gebruiken op jouw pagina's.

Wat is KW Craft? (Zoekwoordenonderzoek)

KW Craft is ons zoekwoordenonderzoek-product. Als je dit product bij ons afneemt gaan wij aan de slag om de beste zoekwoorden voor jou in kaart te brengen. We maken hierbij een mix tussen hele competitive zoekwoorden en de wat makkelijkere zoekwoorden (quick wins).

We kijken tijdens het zoekwoordenonderzoek o.a. naar:

  • Concurrentie
  • Moeilijkheidsgraad (hoe lastig gaat het zijn om te ranken op dit zoekwoord?)
  • Zoekvolume (hoeveel mensen zoeken naar dit woord?)
  • Zoekintentie (wat verwacht degene die naar dit woord zoekt? Zoeken potentiële klanten hiernaar?)

Hoe het werkt

Na het kopen van het zoekwoordenonderzoek zullen we contact met je opnemen zodat jij de websites van je concurrenten kan doorgeven. Deze leggen we namelijk ook onder de loep, om te zien of er goede keyword-kansen zijn die zij wel benutten en jij nog niet. Ook zijn we benieuwd of er producten, diensten of pagina's zijn die je extra onder de aandacht wilt brengen, zo ja, dan kunnen we daar extra op focussen.

Nadat we alle input ontvangen hebben gaan we aan de slag en ontvang je binnen 5 werkdagen het uitgevoerde zoekwoordenonderzoek.

Wat je krijgt

Met KW Craft ontvang je een helder overzicht van alle belangrijke zoekwoorden voor jouw website. Je krijgt een mix van hele competitive (lastigere) zoekwoorden als ook een lijs met quick wins. Indien mogelijk groeperen we de zoekwoorden per thema/cluster, zodat je in één oogopslag ziet welke zoekwoorden je per pagina het beste kan gebruiken.

 


Pakketten en prijzen

KW Craft

€549

100+ zoekwoorden
Gegroepeerd per thema
Inzicht welke zoekwoorden concurrenten gebruiken
Onderzoek op basis van zoekvolume, moeilijkheidsgraad & zoekintentie

    NEEM CONTACT OP