Diet food & recipe program - webcrafter

Diet food & recipe program

The Candida Diet featured image - Webcrafter

Klantenoverzicht:
De Candida Dieet-website is een premium online bron voor betrouwbare, actuele informatie over Candida-overgroei, darmgezondheid en het Candida-dieet. De artikelen op deze website zijn geschreven door gecertificeerde voedingscoach Lisa Richards, samen met een team van artsen, natuurgeneeskundigen en diëtisten. Sinds 2006 publiceert de website gratis informatie over Candida-overgroei en helpt het mensen om een ​​gezond, evenwichtig Candida-dieet te volgen.

Ons streven:
De website was verouderd qua UI en UX en maakte ook gebruik van oude, verouderde versies van WordPress, thema en plug-ins. De oude verouderde versies vormden een ernstige bedreiging voor de veiligheid en waren slecht voor conversies.
We zijn begonnen met het maken van mockups voor alle belangrijke pagina's. Deze mockups toonden de nieuwste ontwerptrends en de reis van een bezoeker over de webpagina's. Nadat de modellen door de klant waren goedgekeurd, ontwikkelden we een nieuw WordPress-thema op basis van de modellen.
Het thema was in overeenstemming met de nieuwste coderingsstandaard van WordPress en volledig compatibel met de nieuwste uitgebrachte WordPress en plug-in.
Het nieuwe WordPress-thema dat was gecodeerd, was ook crossbrowser-compatibel, maakt pixel perfect op een breed scala aan apparaten en volgt de coderingsstandaarden die door Google zijn voorgesteld om het ook SEO-vriendelijk te maken.

TECHNOLOGY/PLATFORM


  • MY SQL
  • WordPress
  • MailChimp
  • Google Maps
  • Instagram API integration

ANDERE PROJECTEN

    NEEM CONTACT OP