Mens - webcrafter

Mens

CR7 featured image - Webcrafter

Klantenoverzicht:
Onze klant is Cristiano Ronaldo CR7 Underwear. De productlijn is ontworpen in nauwe samenwerking met de in New York gevestigde ontwerper Richard Chai en de Deense ondergoedfabrikant JBS Textile Group. CR7 Underwear is moderne, internationale mode met een brede aantrekkingskracht op zowel mannen als jongens over de hele wereld. Het creëren van trends op basis van productie van hoge kwaliteit, de ontwerpen zijn gemaakt om te voldoen aan de hoge verwachtingen van hun vele klanten.
CR7 had behoefte aan een voor e-commerce geschikte website die hun merkboodschap zou overbrengen en een platform zou bieden voor online verkoop met behulp van een breed scala aan apparaten.

Ons streven:
We zijn begonnen met het maken van mockups voor alle belangrijke pagina's. Deze mockups toonden de nieuwste ontwerptrends en de reis van een bezoeker over de webpagina's. Nadat de modellen door de klant waren goedgekeurd, hebben we de modellen op een Shopify-thema geïmplementeerd.
De e-commerce winkel was gebaseerd op Shopify. De nieuwe site is uitgebreid getest op verschillende moderne browsers en apparaten en is compatibel met verschillende browsers en apparaten. Het volgt de coderingsstandaarden van Google om het ook SEO-vriendelijk te maken.

TECHNOLOGY/PLATFORM


  • Design HTML & CSS
  • JavaScript
  • Shopify

ANDERE PROJECTEN

    NEEM CONTACT OP