Small business owners - webcrafter

Small business owners

Featured image Small business owners - Webcrafter

Klantenoverzicht:
Ami Mariscal is een serieel ondernemer die eigenaren van kleine bedrijven holistisch uitrust om gelukkige, welvarende en vitale leden van onze wereldwijde samenleving te worden. Ami heeft uitgebreide diensten ontwikkeld, en een schaalbaar bedrijfsmodel dat niet alleen ondernemers ondersteunt, maar dat mensen uit alle lagen van het leven uitnodigt en rust geeft om ook gelukkig en voorspoedig te zijn.
Om dit bedrijfsmodel te presenteren en contact op te nemen met eigenaren van kleine bedrijven, had Ami een website nodig die kon resoneren met haar merkimago, een platform bieden voor interactie met eigenaren van kleine bedrijven en verkoop en abonnement van de producten en diensten die zij aanbiedt toestaan.

Ons streven:
We zijn begonnen met het maken van mockups voor alle belangrijke pagina's die nodig zijn op de website. Deze mockups toonden de nieuwste ontwerptrends en de reis van een bezoeker over de webpagina's. Nadat de modellen door de klant waren goedgekeurd, ontwikkelden we een nieuw WordPress-thema op basis van de modellen.
Het thema was in overeenstemming met de nieuwste coderingsstandaard van WordPress en volledig compatibel met de nieuwste uitgebrachte WordPress en plug-in. Verschillende plug-ins zijn geïnstalleerd en aangepast om te voorzien in de volledige set projectvereisten die de klant nodig had.
De site stelt de gebruikers in staat met elkaar te communiceren en gebruikers kunnen evenementen maken / eraan deelnemen en ook de beschikbaarheidsstatus voor elk evenement delen met andere deelnemers. De website biedt ook online trainingen voor eigenaren van kleine bedrijven, managementtrainingen, counseling en verkoop van merchandise.
We hebben ook een quote-engine voor kleine bedrijven op de website ontwikkeld. Met de offerte-engine kunnen websitegebruikers doelen en / of de uitdagingen van hun bedrijf beschrijven en feedback op maat krijgen van Ami.
De nieuwe site is uitgebreid getest op verschillende moderne browsers en apparaten en is compatibel met verschillende browsers en apparaten. Het volgt de coderingsstandaarden van Google om het ook SEO-vriendelijk te maken.

TECHNOLOGY/PLATFORM


  • PHP
  • MYSQL
  • WordPress
  • MailChimp
  • Google Maps
  • Instagram API integration
  • Stripe

ANDERE PROJECTEN

    NEEM CONTACT OP