SEO showcase – Zakelijke dienstverlening | Webcrafter

Zakelijke dienstverlening

PROJECT DESCRIPTIONVan 1000 naar 4000 bezoekers per maand met blogs en kennisbank


Voor een klant in de zakelijke dienstverlening zijn we in 2019 begonnen met een uitgebreide SEO strategie. We zijn gestart met een SEO audit en OnPage optimalisaties. Deze klant maakte gebruikt van onze SEO dienst, genaamd ‘SEO Craft’. Door deze dienst af te nemen regelen wij alles op gebied van SEO, van de strategie, tot aan implementatie en rapportage.
We startten met een audit die een goed beeld gaf van het speelveld en de benodigde verbeteringen aan de website. Deze klant bevindt zich in een competitieve markt, met diverse andere spelers die ook aardig aan de slag zijn gegaan met SEO. Het duurde dus wat langer dan gedacht voordat we significant resultaat boekte. Echter ging het vanaf dat moment snel:
Zakelijke dienstverlening SEO - Webcrafter
Doordat de klant al diverse blogs-items op de website had staan - die tezamen zo’n 1000 unieke bezoekers per maand genereerden – hadden we een goede basis. We hebben de bestaande pagina’s geoptimaliseerd en daarnaast veel nieuwe content toegevoegd, met name blog- en kennisbank-artikelen.
Door een kennisbank toe te voegen heb je ruimte om definities van begrippen te geven. Dit versterkt de internal linking mogelijkheden van je website en maakt het mogelijk om featured snippets te krijgen. Dit laatste betekent dat Google direct het antwoord op een vraag laat zien.
We hielpen deze klant onder andere met:
• Een uitgebreide SEO audit (incuslief concurrentieanalyse)
• Zoekwoordenonderzoek
• OnPage optimalisaties
• Schrijven van blogs en kennisbank-artikelen
• Optimaliseren van interne links
Benieuwd hoe we jouw website aan hogere posities in Google kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact op.

ANDERE PROJECTEN

Alpha-Stim

E Commerce Website

Tuin van Maria

E Commerce Website

Socially-engaged audiences

Website Development

    NEEM CONTACT OP