Schrijf Voor Ons | Webcrafter

Schrijf voor ons!

Schrijf voor ons!

Heb je interessante, unieke verhalen over marketing, SEO, web development of web design? Graag zouden we deze delen met onze community!


Wat zit er voor jou in?

 1. Jouw artikel wordt getoond aan onze snel groeiende lijst met blog lezers.
 2. Je content wordt gelezen door Chief Marketing Officers, online marketeers, Growth Marketers en SEO’s.
 3. Je ontvangt credit voor je werk door een auteursbiografie en backlinks naar je social media acount.
 4. Je ontvangt een backlink van ons naar een relevant artikel op je eigen blog.
 5. Je bouwt autoriteit op als expert binnen jouw vakgebied.
 6. Je content wordt gedeeld in onze nieuwsbrieven.

Webcrafter’s Writers Community – Algemene Voorwaarden

Door je artikel in te sturen naar Webcrafter.nl ga je er uitdrukkelijk mee akkoord dat je onherroepelijk alle rechten, titels en belangen in en aan het artikel, de inhoud ervan en alle gerelateerde intellectuele eigendommen (inclusief auteursrechten) aan ons overdraagt. Hierna zijn we de enige eigenaren van het artikel en alle bijbehorende rechten.

Daarom hebben we het exclusieve recht om de inhoud te reproduceren, te delen, aan te passen, te verwijderen en /of te gebruiken op welke manier of vorm dan ook, en op elk platform (al dan niet elektronisch) dat wij nodig achten. Dit omvat het recht om Call-to-Actions toe te voegen in de inhoud / artikelen om onze diensten en bedrijf te promoten.

Je begrijpt en stemt er ook mee in dat je de door jou aangeleverde inhoud nooit mag gebruiken, publiceren, delen, bewerken of anderszins reproduceren aan ons, met een andere partij of op een ander platform (al dan niet elektronisch), zonder onze expliciete voorafgaande schriftelijke toestemming.

Je verklaart en garandeert hierbij dat alle inhoud die door jou wordt verstrekt, inclusief intellectuele eigendommen door jou rechtmatig is gegeven aan de eigenaar (Webcrafter).

Verder stem je ermee in om ons en onze werknemers, sales agents, directeuren en vertegenwoordigers vrij te waren, te verdedigen en te beschermen tegen verlies, schade, claims, rechtszaken, kosten of uitgaven, ongeacht of deze daadwerkelijk of redelijkerwijs verwacht worden, die kunnen voortvloeien uit jou of aangeleverde inhoud van jou die inbreuk maken op een van de voorwaarden en bepalingen die hierin zijn opgenomen.


Word gastblogger

  Voor- en achternaam
  E-mail
  Twitter account
  LinkedIn profiel
  Korte profielomschrijving
  Link naar gast blog artikel

  Waar zijn we naar op zoek?

  Goede content

  Blog artikelen (minstens 1000 woorden), case studies, white papers, webinars of podcasts.

  Content rijk aan voorbeelden en praktische tips

  Theorie is prima, maar uiteindelijk is het voor de lezers ook belangrijk dat ze de inzichten kunnen implementeren.

  Originele content

  De content moet origineel zijn, het mag geen plagiaat zijn (duplicate content). Vermijd het delen van soortgelijke content als die we al hebben op het blog.


  Simpele, effectieve en duidelijke content

  Voeg afbeelding, infographics en mogelijk video’s toe om de boodschap van je artikel te versterken. De inhoud moet duidelijk en makkelijk te consumeren zijn.


  Niet-commerciële content

  Het is niet toegestaan om te adverteren voor een service of je eigen business. We zijn dankbaar als je sales pitches uit je artikel houdt.


  Content met inzichten die ondersteunt worden door data

  Artikelen met waardevolle inzichten en data doen het altijd erg goed!

   NEEM CONTACT OP