Blog Briefing | Zelf bloggen? | Webcrafter

SEO Briefing

Weet je niet waar je moet beginnen met bloggen?

Met de SEO blog briefing van Webcrafter wordt bloggen mega-eenvoudig!

Wat is de Blog Briefing?

De Blog Briefing is als het ware een framework voor een blog-artikel. Wat jij vervolgens zelf kan invullen met jouw kennis en expertise.

In de briefing zie je welke woorden gebruikt moeten worden, welke alinea's we aanraden (gebaseerd op concurrentieonderzoek) en hoe lang het blog moet zijn.

De Blog Briefing bevat:

  • Zoekwoorden voor het blog
  • Globale outline van het blog (welke alinea's je idelaiter gebruikt)
  • Inzicht in hoe lang het blog idealiter is
  • Voorbeelden van concurrenten

Hoe het werkt

Laat ons weten over welk onderwerp (zoekwoord) jij een blog wilt gaan schrijven en wij gaan aan de slag met de SEO briefing! Zodra we het onderwerp hebben ontvangen gaan we aan de slag met de blog briefing, die je na 3 werkdagen zal ontvangen.

Je ontvangt een link naar de blog briefing van ons. Je kan direct je blog gaan schrijven in het document van de blog briefing. Het voordeel daarvan is dat de tool gelijk laat zien hoeveel woorden je nog moet toevoegen, welke zoekwoorden je nog kan gebruiken en wat je algehele Content Score is. Zo kan je al op voorhand al zien hoe goed jouw content is t.o.v. jouw concurrenten!

Wat je krijgt

Met de Blog Briefing ontvang je een link naar de blog briefing. Deze briefing laat zien welke zoekwoorden je kan gebruiken, welke onderwerpen zeker aan bod moeten komen, hoe lang het blog idealiter mag worden, we delen een aantal voorbeelden van concurrenten en we delen welke zoekwoorden je hoe vaak dient te gebruiken. De tool laat dit real-time zien, zodat je direct in het briefing-document je blog kan typen. De tool laat dan vervolgens zien hoeveel woorden je nog moet toevoegen. Handig!Pakketten en prijzen

Blog briefing

€149

Raamwerk wat je enkel nog maar hoeft in te vullen
Inzicht in welke zoekwoorden gebruikt kunnen worden
Real-time tips over aantal woorden & gebruikte zoekwoorden
Incl. aangeraden aantal woorden
Incl. voorbeelden van concurrenten
Content score die laat zien hoe goed je geschreven blog is

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Blog Briefing interessant?

De Blog Briefing is bedoeld voor iedereen die met SEO aan de slag wilt, wilt gaan bloggen én hier zelf tijd voor heeft. Heb je zelf geen tijd om teksten te schrijven? Bekijk dan ons Content Craft product.

Hoe krijg ik de tips voor het verbeteren van de Content Score?

Als je jouw blog gaat schrijven in de tool die je van ons ontvangt, dan zie je daar realtime je score en aanbevelingen over hoe die score te verbeteren is. Bijvoorbeeld door meer zoekwoorden te gebruiken, tekst toe te voegen of afbeeldingen te plaatsen.

Wat als ik geen onderwerpen weet voor mijn blogs?

Als je wel wilt bloggen, maar nog niet weet wat de beste onderwerpen zijn. Check dan KW Craft. Dit is ons zoekwoordenonderzoek-product. We brengen dan in kaart wat de meest interessante zoekwoorden zijn waar jouw potentiële klanten naar zoeken.

Moet ik per se het blog schrijven in het Blog Briefing document?

Het hoeft niet. Je kan onze Blog Briefing ook kopiëren en plakken naar Word, om vervolgens daarin je blog te schrijven.


    NEEM CONTACT OP