Een nieuwe website laten maken | Webcrafter

Webontwikkeling

Wat wil je bereiken met jouw website? Dát is het uitgangspunt. We werken aan jouw website met jouw doelstellingen en ambities in het achterhoofd. Immers, je bedrijft groeit dus moet je website mee kunnen groeien.

Web development met Webcrafter betekent dat je een snelle, conversiegerichte website krijgt. Experts die al 10 jaar in het vak bezig zijn gaan voor jou aan de slag. We maken snelle websites mét impact!

De website als middelpunt

Een website is een belangrijk onderdeel van jouw online strategie. Een goede website zorgt ervoor dat je zichtbaar bent en dat je meer klanten werft. De bedrijfswebsite is het middelpunt van je online aanwezigheid. Daarom werken we ook met gespecialiseerde webdesigners, zodat de online uitstraling één op één overeenkomt met jouw merkwaarden en merkidentiteit.

Daarbij is het belangrijk dat de website jouw online doelstellingen ondersteunt. Wil je dat meer mensen bellen om een offerte op te vragen? Of wil je direct jouw producten kunnen verkopen via een webshop?

Fantastisch. Op ieder apparaat.

Je website wordt zeer waarschijnlijk niet enkel op desktops bekeken. Daarom ontwikkeld Webcrafter weergaloze websites voor ieder apparaat. Van smartphones tot aan grote beeldschermen. Met een “mobile proof” website ben je ervan verzekert dat jouw klanten je website altijd kunnen vinden.

Website beheren

Net als jouw bedrijf blijft je website groeien. Je wilt misschien over een poosje andere tekst op je website. Geen probleem! Met de websites van Webcrafter kun je eenvoudig zelf je website beheren. Veelal maken we dan ook gebruik van het intuïtieve WordPress. Zo kun je zelf nieuwe pagina’s aanmaken of kennisbank-artikelen toe voegen aan je website.

Een trage, verouderde website is funest. Zodoende helpen we je ook met het up-to-date houden van je website door onderdelen te updaten, indien gewenst. Een veilige, geüpdatet website is het fundament van jouw online activiteiten.

Web development

De online wereld is constant in verandering. Gelukkig hoef jij niet op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen, dat doen wij voor je. Hiermee kun jij zorgeloos genieten van een up-to-date website, die is voorzien van de nieuwste technieken.
Nieuwe functies toevoegen. Nieuwe pagina’s aanmaken. Geen probleem! Jouw website wordt zodanig gebouwd dat deze met jouw bedrijf mee kan groeien. Vandaag de dag is een “future proof” website onmisbaar.

Voordeel van webdevelopment via Webcrafter is dat je geen hoge opstartkosten hebt: we bouwen nu een voordelige website voor je die later mee kan groeien. Zo betaal je niet voor allerlei functies die je nog niet nodig hebt.

Voordelen van Webcrafter web development

Websites van Webcrafter zijn:

  • Eenvoudig zelf te beheren: Je kunt met gemak nieuwe pagina’s of andere content toevoegen.
  • Op-maat gemaakt: Jouw website. Jouw wensen. We werken dus met maatwerk websites die passen bij jouw wensen.
  • Zoekmachine vriendelijk: Online vindbaarheid heeft in grote mate te maken met zoekmachine optimalisatie en content marketing. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor vindbaarheid.
  • Razendsnel: Websites van Webcrafter zijn razendsnel voor een optimale gebruikerservaring.
  • Conversiegericht: Een website heeft een doel, zoals meer offerte aanvragen. Onze websites zijn ingericht om websitebezoekers om te zetten naar potentiële klanten.

 


Alles onder één dak

Een ander voordeel van Webcrafter is dat wij alles onder één dak aanbieden: van webdesign tot aan website onderhoud en online marketing ondersteuning. Zo kun jij zorgeloos bezig zijn met het runnen van je bedrijf, dan maken wij ons wel druk om jouw website.
Ons gespecialiseerde team helpt je graag met de mogelijkheden op gebied van online marketing. Denk aan zoekmachine optimalisatie, social media adverteren en e-mail marketing.
Wil je een nieuwe website laten maken, of je bestaande website laten upgraden? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Heb je slechts een paar items van deze lijst nodig? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte op te vragen.