Websites ontwikkelingsbureau voor online zaken | Webcrafter

Websites

Iedere ondernemer zou vandaag de dag een goede website moeten hebben. Als je online niet zichtbaar bent, besta je niet.

Ben jij op zoek naar een partij die jou kan helpen om een converterende website te maken? Laat Webcrafter helpen om jouw doelen te realiseren. Wij specialiseren ons is websites voor zowel ZZP’ers als MKB’ers. Zoek je een webwinkel om jouw producten te verkopen? Ook daar kunnen we je mee helpen.

Jouw website wensen

Samenwerken betekent dat we starten met een strategiesessie. Gedurende deze sessie brengen we jouw wensen in kaart. Wat is jouw doel van de website? Wat wil je bereiken? Hoe ziet jouw bedrijf er over 5 jaar uit? Jouw website moet kunnen meegroeien met jouw ambities.

Daarnaast nemen we samen je huidige bedrijfsidentiteit onder de loep. Je website moet immers een afspiegeling zijn van je offline uitstraling.

Weergaloos website design

Nadat we een duidelijk beeld hebben van jouw wensen gaan we aan de slag met het design van de website. Ons team bestaat uit experts die de fijne kneepjes van het vak beheersen. Uiteraard kun je dit zelf ook ervaren, de gemaakte designs van jouw website worden met je gedeeld. We gaan net zo lang door met aanpassingen doorvoeren totdat jij tevreden bent met het ontwerp.

Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje in ons portfolio.

Programmeren van jouw website

Nadat de design-fase is afgerond gaan we aan de slag met het daadwerkelijke bouwen van jouw website. Onze experts, met meer dan 10 jaar ervaring, weten wat werkt. We bouwen razendsnelle websites die goed converteren. Dat wil zeggen, ze zorgen voor een goede gebruikerservaring en zetten websitebezoekers om in daadwerkelijke klanten.

Voordelen van Webcrafter websites

Onze websites bieden een aantal voordelen:

  • Geoptimaliseerd voor conversie (dat wil zeggen, zet bezoekers om in klanten)
  • Geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google.
  • Makkelijk op te schalen, door toevoegen van nieuwe functies bijvoorbeeld.
  • Gebruiksvriendelijk en snel.
  • Eenvoudig te beheren.

Meten en bijsturen

Na oplevering van jouw nieuwe website zorgen we ervoor dat je alle tools hebt die nodig zijn om resultaat te meten. Denk onder andere aan Google Analytics. Je kunt dan zien waar websitebezoekers vandaan komen, wat ze bekijken en hoelang ze op jouw website blijven. Al deze waardevolle inzichten helpen jou om bij te sturen waar nodig.

Marketing power nodig?

Nu heb je een nieuwe website, maar wat dan? Het probleem waar veel startende ondernemers tegenaan lopen is dat ze nog geen websitebezoekers hebben. Wij kunnen jouw business een boost geven door het opstellen van marketing campagnes, denk aan zoekmachine optimalisatie, adverteren op Google Ads of e-mail marketing campagnes.
Neem vrijblijvend contact op om jouw wensen voor een website te bespreken. Het Webcrafter team staat je graag te woord om je verder op weg te helpen.
Heb je slechts een paar items van deze lijst nodig? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte op te vragen.