Wordpress ontwikkeling en Wordpress websites | Webcrafter

Wordpress ontwikkeling

Ben je op zoek naar een partij om je website te laten bouwen? Laat Webcrafter je helpen met het bouwen van een WordPress website voor jouw bedrijf. Als eerste bespreken we wat je wilt bereiken met jouw website. Dat is immers ons uitgangspunt. Jouw wensen en doelen staan centraal. Daarna gaan we aan de slag met webdesign en WordPress web development.

Werken met Webcrafter betekent dat je een beroep doet op meer dan 10 jaar ervaring. We maken snelle websites die gericht zijn op het binnenhalen van klanten. We maken websites mét impact.

Wat is WordPress?

WordPress is een CMS, oftewel een content management systeem. Een CMS stelt je in staat om eenvoudig wijzigingen aan te passen aan jouw website, zoals het plaatsen van afbeeldingen of het toevoegen van nieuwe pagina’s. Dit alles kun je doen in WordPress, zonder dat je hoeft te programmeren.

Voordelen van WordPress

Enkele voordelen van WordPress zijn:

  • Het is schaalbaar: WordPress kan eenvoudig meegroeien doordat nieuwe functionaliteiten toevoegen relatief gezien niet lastig is.
  • Je hoeft niet te programmeren: Je kunt alles via dit CMS regelen.
  • Het is intuïtief: Zelfs als je nog nooit met een CMS hebt gewerkt is WordPress makkelijk en snel te leren.

WordPress Web development

Het online landschap verandert constant. Zodoende is het van belang dat jouw website eenvoudig mee kan groeien en zich kan aanpassen. Denk aan het toevoegen van nieuwe functies, of het creëren van nieuwe pagina’s. Met WordPress is dat mogelijk.

Je hoeft dus ook niet alle toeters en bellen in één keer te laten bouwen. Vraag jezelf dus af welke functies je nú nodig hebt en welke functies “nice to have” zijn. Zulke functies kun je later eventueel laten toevoegen. Zo voorkomen je torenhoge opstartkosten. Het is beter om live te gaan met een beknopte website en gaandeweg uit te bouwen.

Een andere vraag om jezelf alvast af te vragen is hoe je jouw website wilt beheren. Wil je zelf updates uitvoeren, of geef je dat liever uit handen? Met WordPress is beiden mogelijk. Bovendien kan Webcrafter jouw website up-to-date houden indien gewenst. Zo geniet jij zorgeloos van jouw website en kun je bezig zijn met de dingen waar jij goed in bent.

Voordelen van een WordPress website van Webcrafter

WordPress websites van Webcrafter zijn:

Zelf te beheren: Via het WordPress CMS kun je met gemak nieuwe content toevoegen, denk aan tekst, afbeeldingen en pagina’s.

  • Volledig naar wens: Jouw WordPress website kunnen we exact zo maken als jij wilt.
  • SEO-proof: De websites die wij maken in WordPress zijn volledig geoptimaliseerd voor optimale vindbaarheid in Google.
  • Conversiegericht: Wat is het doel van jouw website? Waarschijnlijk wil je meer klanten. Dat is waarom onze websites gericht zijn op conversie. Dat wil zeggen: websitebezoekers omzetten naar klanten.

Gebruiksvriendelijk en snel: Met onze jarenlange ervaring weten we wat werkt. Daarnaast zijn Webcrafter websites razendsnel voor een goede gebruikerservaring


Website in WordPress laten bouwen?

Wil jij een WordPress website laten bouwen? Zoek niet verder! Bij Webcrafter kunnen we je niet alleen met het webdesign en web development helpen, ook kunnen we je website up-to-date houden en je ondersteunen met marketing werkzaamheden. Jij runt je business en wij zorgen ervoor dat je website voor de nodige resultaten zorgt. Klinkt goed? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.
Heb je slechts een paar items van deze lijst nodig? Neem contact met ons op om een vrijblijvende offerte op te vragen.