About us

Over ons

Ben jij op zoek naar een razendsnelle website of webshop? Bij Webcrafter helpen we je graag verder. We houden ons bezig met de diverse aspecten van de online wereld, van web design, website development tot aan SEO.

We bieden volledige ontzorging doordat we zowel webdesign, web development, website onderhoud als ook online marketing ondersteuning bieden. Met veel ervaring, kennis en korte lijntjes helpen we om een website mét impact te realiseren.

Sander-Touw-Ẅebcrafter

Managing Director & Co-Founder
Sander Touw

HET TEAM

Meet The Crafters

Bij Webcrafter zetten we voor onze dienstverlening remote specialisten in. Deze specialisten zijn freelancers of contractors waarmee Webcrafter al geruime tijd samenwerkt en die volledig vertrouwd zijn met de processen en doelen.

Profiteren van een bredere talentenpool
Omdat we niet gebonden zijn aan een specifieke locatie kunnen we samenwerken met professional van over de hele wereld en experts selecteren met de juiste vaardigheden.

Flexibel en efficiënt opschalen
We kunnen snel inspelen op de behoeften van onze klanten door het opschalen of afschalen van het team. Dit stelt ons in staat om projecten sneller af te ronden en tegelijkertijd de kosten onder controle te houden

Lage overhead
Via online platforms kunnen we gemakkelijk en direct communiceren, bestanden delen, feedback uitwisselen en projectvoortgang bijhouden. Dit maakt de afstand tussen ons en de specialisten praktisch onzichtbaar, alsof ze zich fysiek bij ons op kantoor bevinden. Bovendien hebben we geen groot en duur kantoor nodig.

Bij Webcrafter zijn we er trots op dat we kunnen vertrouwen op onze remote specialisten. Ze zijn een integraal onderdeel van ons team en dragen bij aan de kwaliteit en het succes van onze dienstverlening. Hun expertise, flexibiliteit en bekendheid met onze processen en doelen stellen ons in staat om onze klanten de beste oplossingen te bieden op het gebied van web development en SEO.

Onze Visie

Online marketing is onmisbaar voor de groei van ieder bedrijf, zowel klein als groot. We bieden online resultaat, voor iedereen betaalbaar en binnen handbereik. Dáár staan wij voor.

Transparantie

Wij geloven sterk in transparantie als het gaat om prijzen en dienstverlening. Wij bieden eenvoudige pakketten met een vaste prijs, zodat je precies weet wat je krijgt voordat we aan de slag gaan. Ook in onze werkwijze zijn we transparant: ons team van experts houdt je bij elke stap op de hoogte.

Inzichtelijk werk

Kwaliteit

Bij Webcrafter zijn we toegewijd aan het leveren van een kwaliteitsservice die voldoet aan jouw verwachtingen en doelstellingen. Wij zijn er om jou te helpen een effectieve online aanwezigheid te creëren en meer potentiële klanten te bereiken. Dit doen we aan de hand van “Diensten als Product”, zodat jij profiteert van bewezen oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe Webcrafter jouw bedrijf kan helpen.

Quality > Quantity

Remote Work

Bij Webcrafter werken we volledig remote. We werken met asynchrone communicatie en wekelijkse meet-ups. Zo heeft iedereen de mogelijkheid tot ‘Deep Work’ (een paar uur ongestoord werken) zodat iedereen zijn beste werk kan leveren. 

100% Remote

Geen uurtje-factuurtje

We werken niet uurtje-factuurtje. Dit past niet bij onze visie; we zouden er dan bij gebaat zijn om traag te werk te gaan, zodat er meer declareerbare uren gemaakt kunnen worden. Dat kan en móet anders als je het ons vraagt. Daarom werken we met vaste pakketten, zodat je exact weet van tevoren wat iets kost en wanneer het wordt geleverd.

Vaste bedragen

Onze aanpak bij

Het Bouwen van Websites

Waar het laten bouwen van een website veelal gepaard gaat met veel gedoe en vertraging richt Webcrafter zich op een gestroomlijnd proces. Hierdoor kunnen we uiterst efficiënt en snel te werk gaan. Met als gevolg dat jouw website sneller live kan.

Om efficiëntie te waarborgen en kosten laag te houden werken we met vaste tools en de nieuwste technologieën. Het Webcrafter team werkt dag in, dag uit met deze tools, zodat we uiterst productief en efficiënt kunnen werken.


ONZE AANPAK BIJ

SEO-projecten

Om ervoor te zorgen dat we je echt kunnen helpen bieden we een aantal SEO-producten; de SEO Audit, SEO Strategie en SEO Craft (Maandelijkse SEO).

We leggen de focus sterk op goede content, een solide technische basis en digitale PR voor Off-Page SEO.

We geloven niet in blackhat linkbuilding en schimmige trucjes om snel resultaat te bereiken.

SEO werpt zijn vruchten op lange termijn af. SEO zien we niet als iets dat je doet om enkel meer traffic te krijgen.Het is veel meer dan dat. Je bouwt hiermee aan je zichtbaarheid. Aan je merk.

Vragen

Even kennismaken

Naam
E-mail
0 of 350
>