Meer websitebezoekers
& klanten

Waarom je SEO uitbesteden aan Webcrafter?  
Wij realiseren meer online zichtbaarheid, meer websitebezoekers en meer leads naar jouw website of webshop.

Made by Webcrafter
Meer websitebezoekers?

SEO uitbesteden

Je website optimaliseren voor zoekmachines is een taak die serieus moet worden aangepakt. Je wilt gevonden worden. Je wilt je concurrenten voor zijn. Dat is het waard om in te investeren.

We bieden diverse SEO-pakketten aan voor vaste prijzen.
De klanten die wij helpen zijn onder andere webshops en SaaS-bedrijven.

Wat we doen

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

SEO Audit

Wat kun je aan je website verbeteren, zodat deze hoger scoort in de zoekmachines? Dat is wat wij je vertellen met de SEO Audit. Je ontvangt een compleet stappenplan met benodigde optimalisaties om je concurrentie in te halen en voor te blijven.

SEO audit

Maandelijkse SEO

Maandelijkse SEO

Wij zorgen voor meer websitebezoekers en leads. Van SEO-strategie tot aan implementatie. Volgens onze bewezen "SEO Craft"-methode.

Klaar om te groeien?

direct jouw SEO-kansen inzichtelijk

Wat anderen zeggen

Sander heeft gedurende anderhalf jaar de volledige service (onderhoud, inhoud, SEO,...) overgenomen voor enkele websites.

Indien we niet alles daarna intern zouden hebben genomen, zouden we nog steeds met Sander werken!

Sam Hollanders

Eigenaar

Bij Your Health Concept zijn we erg blij met de diensten van Webcrafter.

Ze werken ontzettend snel en is altijd ruimte en de tijd om een vraag te stellen. Ze helpen je bij al je vragen die je hebt en hebben duidelijk veel verstand van online marketing en het begeleiden van bedrijven.

Na een aantal mindere ervaringen bij andere bureas zijn we zeer tevreden over Webcrafter en raden wij Webcrafter aan voor iedereen die persoonlijke aandacht en professionaliteit belangrijk vindt.

Thomas van Doorn

CEO, Your Health Concept

Great at SEO optimization and link building!

Kean Pedersen

Eigenaar, bordspelprijzen.nl

Klaar om je SEO uit te besteden?

Faq.

Wat is SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden is het proces van het inschakelen van externe professionals om de vindbaarheid van jouw website in de zoekmachines te optimaliseren. SEO-professionals kunnen worden ingehuurd om SEO-proof content te creëren, bestaande content te optimaliseren voor betere rankings in Google, of de algehele SEO-strategie van een bedrijf te managen. Het uitbesteden van SEO-diensten kan bedrijven helpen om meer websitebezoekers te genereren.

Wat kost SEO uitbesteden?

De kosten van SEO uitbesteden hangen af van het niveau van de dienst en de complexiteit van je website. In het algemeen kun je verwachten een paar honderd euro maand te betalen voor basis SEO diensten, zoals zoekwoordenonderzoek, content optimalisatie, linkbuilding, of technische SEO. Complexere pakketten kunnen enkele duizenden dollars per maand kosten. Bij Webcrafter kan je maandelijkse SEO uitbesteden vanaf €1500 per maand.

Moet ik mijn SEO uitbesteden?

SEO uitbesteden kan een geweldige manier zijn om deskundige hulp te krijgen als je zelf niet de kennis of tijd hebt om aan zoekmachineoptimalisatie te doen. SEO-specialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en best practices, zodat ze je kunnen helpen sneller, betere resultaten te bereiken dan je zelf zou kunnen. Bovendien houdt jij je tijd vrij om je bedrijf te runnen en te doen waar jij goed in bent.

Wat betekent SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Het omvat het optimaliseren van je website om zoekmachines te helpen hem te vinden en te ranken. SEO omvat verschillende strategieën en tactieken, zoals zoekwoordenonderzoek, contentoptimalisatie, linkbuilding, technische SEO, en meer. Door deze best practices regelmatig toe te passen kun je de zichtbaarheid van je website in de resultatenpagina's van zoekmachines sterk verbeteren - en dus meer websitebezoekers genereren.

Klaar om meer websitebezoekers te genereren?

Benieuwd welk SEO-pakket het beste bij jouw bedrijf past? Neem contact op.

>