SEO Craft

Ons beste SEO pakket: geavanceerde SEO strategie, implementatie én resultaten.

Maandelijkse SEO
Wij nemen al jouw SEO-werk uit handen

Maandelijkse SEO

SEO Craft is onze allereerste volledige beheerde SEO service die jouw website geweldig verkeer oplevert. Geen management fees, 100% van de uitgaven gaan naar de SEO campagne.

Met de klantinzichten die we de afgelopen jaren hebben opgedaan op gebied van SEO weten we wat wel en niet werkt. Alles wat werkt hebben we verpakt in SEO Craft. Dit is het hoogtepunt van onze expertise en ervaring.

Met SEO Craft krijg je een volledig door Webcrafter beheerde oplossing voor jouw SEO. Van strategie tot implementatie. Van het schrijven van blogs tot aan white hat link building. Premium content met de beste ondersteuning.

Wat we doen

Maandelijkse SEO

SEO landingpagina's

Wij schrijven en bouwen unieke pagina's voor veel gezochte zoekwoorden. Met deze landingspagina's biedt je veel waarde aan jouw potentiële klanten. Blogs kunnen ook linken naar deze belangrijke landingpagina's om een cluster te vormen.

SEO landingspagina's

Content Craft

Met onze content marketing service kun je eenvoudig content laten schrijven voor jouw blog of website. Wij verzorgen de teksten die nodig zijn om hogere posities in Google te krijgen. Je hoeft zelf geen tijd meer te steken in het verzinnen van onderwerpen, het uitvoeren van zoekwoordenonderzoek of het schrijven en redigeren van artikelen.

Blogs schrijven

Link Craft

We genereren links naar jouw website. Deze links helpen bij het opbouwen van domein autoriteit van jouw website. Wij nemen contact op met andere websites en platformen om organische, natuurlijke links naar jouw website te genereren. Dit doen we met name door guest blogs, infographics en onderzoeken te delen.

White-hat linkbuilding

OnPage Craft

OnPage Craft is de makkelijkste manier om je pagina’s te optimaliseren zodat deze hoger in Google worden getoond en meer website bezoekers genereren. We doen per pagina zoekwoordenonderzoek, optimalisatie van de on-page elementen en implementeren dit gelijk in jouw website.

Bestaande pagina's optimaliseren

Testimonials

Wat anderen zeggen

Een aanrader voor hulp bij je website. Snel en goed.

Conny Thiessen // Eigenaar

Goede en snelle service! Het team van Webcrafter is erg punctueel en heeft erg goed geholpen. Ben je op zoek naar hulp bij uw website dan is Webcrafter een goede partner!

Eva Flipse // Marketing Manager

Altijd goede communicatie gehad met Sander, hij heeft ons goed geholpen met de marketing en het ontwikkelen van de webshop. Een aanrader.

Mike Haemers //Eigenaar

Jouw SEO uitbesteden

Maandelijkse SEO pakketten

 

1500

 

per maand

 • Geavanceerde SEO strategie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Concurrentie-analyse
 • Kwalitatieve white-hat linkbuilding
 • 100% unieke, hoogwaardige content
 • OnPage optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Op-maat campagne
 • Unieke campagne, speciaal ontworpen voor jouw website en doelstellingen
 • Toegang tot realtime Rank Tracker
 • Maandelijkse rapportage

 

2000

 

per maand

 • Geavanceerde SEO strategie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Concurrentie-analyse
 • Kwalitatieve white-hat linkbuilding
 • 100% unieke, hoogwaardige content
 • OnPage optimalisatie
 • Technische optimalisatie
 • Op-maat campagne
 • Unieke campagne, speciaal ontworpen voor jouw website en doelstellingen
 • Toegang tot realtime Rank Tracker
 • Maandelijkse Rapportage

Hoe het werkt

 1. Klant worden
  Schaf SEO Craft aan en geef ons wat informatie over jouw website, jouw producten en je concurrenten (Je ontvangt van ons een lijst met vragen). 
 2. Campagne opzetten
  We onderzoeken jouw website, jouw concurrenten en maken de beste SEO strategie voor jouw bedrijf.
 3. Onboarding
  Zodra de SEO strategie is voltooid plannen we een gesprek met je in. De strategie en bevindingen worden gedeeld. Hierna starten we met de maandelijkse SEO.
 4. Campagne productie
  We gaan aan de slag met jouw unieke strategie. Die kan bestaan uit OnPage optimalisatie, technische optimalisatie, content schrijven en white-hat linkbuilding.
 5. Resultaten checken
  Het duurt even voordat je resultaat ziet van de SEO inspanningen. Dat is soms lastig, daarom krijg je toegang tot een Rank Tracker waar je eenvoudig je actuele posities in Google mee checkt.
 6. Rapportage en follow-up
  Elke maand ontvang je een uitgebreid rapport met daarin de verrichte werkzaamheden, zoekwoordposities en mogelijkheid om een gesprek in te plannen om samen de resultaten te bespreken.

Waarom je SEO uitbesteden?

Het uitbesteden van SEO heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt dit ervoor dat specialisen aan de slag gaan met de online vindbaarheid van jouw website. Je kan hierdoor sneller (en beter) resultaat verwachten dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Ten tweede zorgt het ervoor dat jij kan doen waar jij goed in bent. Je hoeft je niet langer zorgen te maken om goede teksten, technische SEO en linkbuilding - Webcrafter regelt alles voor je.

Faq.

Wat krijgt ik als ik SEO Craft bestel?

Al het maandelijkse budget gaat naar het optimaliseren van bestaande content, het creëren van nieuwe content (blogs en/of kennisbank-artikelen) en white-hat linkbuilding. Onze strategie richt zich op on-page optimalisatie, content marketing en link building.

Hoe zit het met maatwerk?

Bij SEO Craft maken we een SEO strategie voor jouw website. Zo zorgen we voor een aanpak die uniek is voor jouw website. Om deze strategie vorm te geven hanteren we de producten die je vindt op onze website, zoals OnPage Craft, Link Craft en Content Craft.

Is er een management fee?

Nee, er is geen management fee. Al het budget gaat naar content creatie, optimalisatie en link building.

Wat als ik geen content wil?

Naar onze ervaring werkt content marketing + link building enorm effectief voor hogere posities in Google. Hiermee genereren we gerichte traffic voor websites. Deze strategie werkt omdat Google graag een autoriteit bovenaan zet in de zoekresultaten. Content is de beste manier om je expertise en autoriteit te bewijzen. Vertel ons over jouw specifieke situatie en we passen de strategie zodanig aan dat deze optimaal voor jouw bedrijf werkt.

Is er een contract? Zit ik ergens aan vast?

Er is geen contract. Je zit nergens aan vast. Wel raden we onze nieuwe klanten aan om ten minste 3 maanden gebruik te maken van SEO Craft. Dit is de periode die nodig is om de eerste resultaten te zien.

Kan ik upgraden of downgraden?

Je kunt altijd je gekozen pakket upgraden of downgraden.

Welke garantie bieden jullie?

We willen alleen maar tevreden klanten. Daarom bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Als je, om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent over het product kun je contact met ons opnemen. We gaan samen werken aan een oplossing waar iedereen blij van wordt.

Wanneer kan ik resultaat verwachten?

Het antwoord hierop is afhankelijk van wat er al gedaan is aan SEO, in welke niche je opereert en wat het beschikbare budget is. Des te meer we kunnen optimaliseren, des te sneller zal je resultaat zien. Houd echter rekening met een significante stijging in websiteverkeer na 6 tot 12 maanden.

Hoelang duurt het voordat ik op pagina 1 sta?

Dit verschilt per niche, wat er eerder al gedaan is aan SEO en het beschikbare budget. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het team van Webcrafter voor een kennismakingsgesperk.

Zit in SEO Craft ook technische aanpassingen of on-site SEO?

Als je een WordPress website hebt voeren we ook gelijk aanpassingen door, zoals het plaatsen van teksten, het optimaliseren van title tags en het plaatsen van blogs. Heb je een ander CMS? Dan leveren we de input bij je aan zodat jouw team deze kan plaatsen. 

Klaar om meer websitebezoekers aan te trekken?

Benieuwd welk SEO-pakket het beste bij jouw bedrijf past? Neem contact op.

>