Een WooCommerce webshop laten maken

woocommerce webshop laten maken-webcrafter

Een WooCommerce webshop laten maken is ideaal als je online jouw producten wilt verkopen. WooCommerce is de webshop plug-in van WordPress. Met deze plug-in kun je eenvoudig jouw producten verkopen. WooCommerce is eenvoudig in gebruik, flexibel en gemakkelijk.

WooCommerce Themes en Webdesign

Voor WooCommerce zijn veel thema’s beschikbaar. Dit zijn templates met complete designs die je kant-en-klaar kunt aanschaffen. Er zijn ruim duizenden thema’s, dus wat je ook in gedachten hebt – het zit er vast tussen. Bovendien zijn WooCommerce thema’s vaak flexibel aan te passen, zodat jijzelf of anders een webdeveloper aanpassingen kan maken zodat de puntjes op de i komen te staan.

Een WooCommerce thema bevat alle functionaliteiten die nodig zijn, zoals mobile responsiveness. Dit betekent dat de website ook op smartphones en tablets goed wordt weergegeven. Ook zijn diverse betalingsopties geïntegreerd in WooCommerce, zodat iemand via zijn gewenste betaalmethode kan afrekenen. En tot slot natuurlijk een fraaie, sprankelende lay-out die jouw website bezoekers overtuigt om te kopen.

WooCommerce SEO optimalisatie voor meer bezoekers

Stap één is het laten maken van je WooCommerce webshop. Stap twee is het aantrekken van jouw doelgroep. Een webshop zonder bezoekers is als een lege winkelstraat – geen kopers, geen omzet. Daarom passen we meteen WooCommerce SEO optimalisatie toe. Zodat jouw producten en productcategorieën optimaal worden weergegeven in Google. Daarnaast bespreken we tijdens de strategie sessie welke stappen je kunt zetten om meer potentiële klanten aan te trekken. Je leert bovendien zelf de fijne kneepjes van SEO, zodat je zelf ook kunt zorgen dat je producten en pagina’s hoog in Google komen te staan.

WooCommerce plug-ins voor meer mogelijkheden

Net als WordPress biedt WooCommerce ruimte aan ontzettend veel plug-ins. Dit maakt het een enorm flexibel eCommerce systeem, omdat je met gemak functies kunt toevoegen. Er zijn zowel gratis als betaalde plug-ins, afhankelijk van jouw wensen. Heb je bepaalde functionaliteiten nodig? Laat het ons weten en wij zoeken de beste plug-in voor jouw webshop. Vrijwel alles is mogelijk.

WooCommerce webshop laten maken proces

Het proces voor het laten maken van jouw WooCommerce webshop is als volgt.

 1. Inventarisatie: We starten met een inventarisatie van jouw wensen, benodigdheden en budget. Afhankelijk van wat je nodig hebt maken we een passende offerte.
 2. Offerte: De scherpgeprijsde offerte ontvang je zo spoedig mogelijk van ons.
 3. Design: Nadat de offerte is goedgekeurd starten we met de design fase, we werken daarin de lay-out van de site uit. Na jouw akkoord kunnen we aan de slag om het design werkelijkheid te maken.
 4. Development: Zodra je het design voor jouw webshop hebt goedgekeurd stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag. De programmeurs vormen het design om tot een werkende webshop.
 5. Check: De final check. De laatste puntjes op de i zetten. Staat alles goed?
 6. Launch: Dan gaan we live!

WooCommerce webshop laten maken: kosten

WooCommerce webshops zijn er in allerlei soorten en maten. Onze WooCommerce webshops zijn altijd maatwerk. We zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je wilt. We maken aanpassingen in het thema of plug-ins om het gewenste eindresultaat te krijgen. Door maatwerk wordt jouw webshop nog gebruiksvriendelijker en behaal je nog meer conversies.\n\nWij bouwen WooCommerce webshops vanaf €2800,-.

Voordelen van een WooCommerce webshop bij Webcrafter:

 • Webshop design & development
 • Inclusief een uniek logo
 • Inclusief strategiesessie voor meer bezoekers en meer omzet
 • Inclusief zoekmachine optimalisatie
 • Inclusief social media integratie
 • Inclusief Google Analytics integratie
 • 1 jaar web hosting
 • 1 jaar domeinregistratie
 • Met e-mail support

Sander Touw is Managing Director van Webcrafter. Enthousiast over het gebruik van technologie om de wereld een betere plek te maken. Gelooft dat technologie kan worden gebruikt om mensen met elkaar te verbinden, informatie te delen en problemen op te lossen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>