WaaromOmdat [Coach Website]

WaaromOmdat Case Study

Waaromdat.nl – Een Meertalige Website Voor Coaching En Begeleiding

Bij Webcrafter zijn we gespecialiseerd in het creëren van betekenisvolle, gebruiksvriendelijke websites. Recent hebben we samengewerkt met Gioi D’Innocenzo, eigenaar van Waaromdat.nl, om zijn website een complete makeover te geven.

Waaromomdat.nl biedt persoonlijke begeleiding, coaching en trainingen voor mensen die te maken hebben met autisme, ADHD of andere psychosociale problemen. Gioi’s oude website, bestaande uit alleen een homepage, voldeed niet langer aan zijn behoeften en doelstellingen. Het genereren van websiteverkeer en het aantrekken van nieuwe klanten via de website was een uitdaging.

WaaromOmdat Oude Website-webcrafter

Gio’s oude website

Ons projectdoel was tweeledig: het vergroten van het websiteverkeer en het genereren van meer leads. Met deze doelen in gedachten hebben we een nieuwe meertalige website ontwikkeld, compleet met blogfunctie.

Onze aanpak

Het vernieuwde Waaromomdat.nl is nu een meertalige website, met zowel Nederlandstalige als Engelstalige versies, waardoor Gioi een breder scala aan klanten kan bereiken. De implementatie van de meertaligheid was één van de grootste technische uitdagingen van dit project. Door gebruik te maken van een specifieke plugin, hebben we deze uitdaging met succes overwonnen.

WaaromOmdat Coach Website Nieuwe Website Case Study

De vernieuwde homepage

Verder hebben we de website-architectuur drastisch veranderd, van een enkele homepage naar een uitgebreide website met meerdere pagina’s, waaronder Diensten, Over WaaromOmdat, Blog en Contact. Dit stelt bezoekers in staat om diepgaandere informatie over Gioi, zijn aanpak en diensten te verkrijgen.

Bloggen voor coaches

Blog-functionaliteit

SEO-optimalisatie was een belangrijk onderdeel van dit project. Door het schrijven van title tags en meta-omschrijvingen voor elke pagina, evenals het toevoegen van een blogfunctionaliteit, kan Gioi nu waardevolle content creëren rond specifieke zoekwoorden en zo meer websiteverkeer genereren.

Om de website conversiegericht te maken, hebben we call-to-action elementen geïntegreerd. Deze zorgen ervoor dat potentiële klanten op een laagdrempelige manier met Gioi in contact kunnen komen.

WaaromOmdat Call to Actions-webcrafter

Call to Actions; om de conversies te stimuleren

Het resultaat

Een intuïtieve, SEO-vriendelijke en meertalige website die een echte afspiegeling is van Gioi’s missie en diensten. Sinds de lancering heeft de nieuwe website al bijna 200 bezoekers gegenereerd en 1 conversie opgeleverd. Hoewel deze resultaten veelbelovend zijn, ligt de sleutel tot nog meer succes in het hands-on gebruik van de nieuwe sitefunctionaliteiten. Gioi heeft al de eerste stappen gezet door zijn eerste twee blogs te publiceren.

Bij Webcrafter zijn we trots op onze bijdrage aan het succes van Waaromomdat.nl. We kijken uit naar het zien van de voortdurende groei en succes van de website als gevolg van deze spannende transformatie.

Sander Touw is Managing Director van Webcrafter. Enthousiast over het gebruik van technologie om de wereld een betere plek te maken. Gelooft dat technologie kan worden gebruikt om mensen met elkaar te verbinden, informatie te delen en problemen op te lossen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Boost het succes van jouw coachingspraktijk!

Download onze Coach Site Checklist!