Glazenwassersbedrijf Barre [ZZP’er website]

Glazenwassersbedrijf Barre - Case Study

Bij Webcrafter streven we ernaar om meer dan alleen digitale oplossingen te leveren; we bieden groei en transformatie. Het project met Youssoef Barre van Glazenwassersbedrijf Barre is een perfect voorbeeld van onze filosofie in de praktijk.

Barre wilde een professionele website die zou helpen nieuwe klanten te werven. Barre had nog geen website, waardoor we met een schone lei konden starten. We luisterden naar zijn wensen en ontwierpen een site op basis van een vast template. Dit liet ons toe om kosten te minimaliseren, en toch een op maat gemaakte, gebruiksvriendelijke en responsieve site te leveren.

Barre-homepage-webcrafter

Onze aanpak

Een uniek kenmerk van dit project was de nadruk op lokale SEO. We creëerden drie landingspagina’s die specifiek gericht waren op lokale zoektermen, en zorgden ervoor dat alle pagina’s geoptimaliseerde SEO-teksten, title tags en meta-omschrijvingen hadden. Hierdoor heeft de site van Barre een sterke online aanwezigheid in de regio Zeeland.

De branding werd gezamenlijk ontwikkeld, waarbij de wensen van de klant centraal stonden. Een aantrekkelijk kleurenschema werd gekozen dat de website een professionele en uitnodigende uitstraling geeft.

Barre-contact-webcrafter

Een opmerkelijk kenmerk van de site is de lage drempel voor klantcontact. Aan het einde van elke pagina bevindt zich een contactformulier dat potentiële klanten uitnodigt om verbinding te maken, waardoor de kans op conversie wordt vergroot.

Hoewel de implementatie van webmail langer duurde dan verwacht, was Barre over het algemeen tevreden met de site. Er wordt nu ongeveer wekelijks tenminste één lead gegenereerd via de website, wat wijst op het groeiende succes van de site.

Het resultaat

Deze case onderstreept onze Express Setup aanpak, waarbij we bestaande templates fine-tunen en optimaliseren voor individuele behoeften, wat resulteert in hoogwaardige websites tegen scherpe tarieven.

Bij Webcrafter geloven we in de kracht van samenwerking, innovatie en groei. De website voor Glazenwassersbedrijf Barre illustreert hoe we deze waarden in praktijk brengen voor het succes van onze klanten. We kijken uit naar nog meer succesverhalen in de toekomst.

Sander Touw is Managing Director van Webcrafter. Enthousiast over het gebruik van technologie om de wereld een betere plek te maken. Gelooft dat technologie kan worden gebruikt om mensen met elkaar te verbinden, informatie te delen en problemen op te lossen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>