InnerGids [Coach Website]

InnerGids Case Study

Bij Webcrafter hebben we de unieke kans gehad om samen te werken met Tessa Krapf, om haar online aanwezigheid volledig te transformeren. Haar website, InnerGids, was oorspronkelijk gebouwd op het Wix-platform. Hoewel het veel potentieel had, was de site chaotisch en ontbrak het aan structuur. Ons doel was duidelijk: een nieuwe website ontwerpen die de klanten van Tessa aanspreekt, beter geoptimaliseerd is voor SEO en haar unieke methodieken effectief weergeeft.

Webcrafter Transformeert InnerGids: Van Chaos naar Structuur, van Wix naar WordPress

Het Webcrafter team werd uitgedaagd om teksten te schrijven over specifieke therapeutische methodieken – Traumaverwerking TR-EMI, Reïncarnatie & Regressie, Familieopstellingen en Merkaba Healing. Door nauw samen te werken met Tessa, hebben we content gegenereerd die niet alleen informatief, maar ook verkoopgericht is.

Vernieuwde InnerGids homepage

Bij het ontwerpen van de nieuwe website, behielden we enkele van de originele kleurelementen van Tessa’s oude Wix-site. Daarnaast hebben we ons laten inspireren door het merk-archetype van “De Magiër”, wat goed past bij Tessa’s transformatieve werk.

Een belangrijk aspect van de nieuwe site is de integratie van Calendly op de contactpagina. Door middel van een eenvoudige embed code, kunnen klanten nu direct een afspraak inplannen in Tessa’s agenda, waardoor tijd en moeite bespaard wordt.

calendly integratie voor Innergids praktijk

We hebben ook de blog-functionaliteit van de site verbeterd, die nu is ingericht in WordPress. De bestaande blogs van Tessa zijn gemigreerd van Wix naar WordPress en Tessa kan nu zelfstandig nieuwe blogs toevoegen. Deze functie zal helpen om meer bezoekers naar de site te trekken.

Innergids-SEO-webcrafter

Met betrekking tot SEO hebben we ons gericht op on-page technieken om de website van Tessa te optimaliseren. Het resultaat? Een gestructureerde, aantrekkelijke en geoptimaliseerde website die klaar is om nieuwe klanten te verwelkomen.

Het grootste compliment voor ons werk is de reactie van Tessa zelf, die zeer tevreden is met haar nieuwe website. Bij Webcrafter zijn we er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een platform dat de unieke diensten van Tessa onder de aandacht brengt en helpt bij haar doel om mensen te transformeren.

Ben jij een coach en ook toe aan een website redesign? Ontdek hier het website aanbod.

Sander Touw is Managing Director van Webcrafter. Enthousiast over het gebruik van technologie om de wereld een betere plek te maken. Gelooft dat technologie kan worden gebruikt om mensen met elkaar te verbinden, informatie te delen en problemen op te lossen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>

Boost het succes van jouw coachingspraktijk!

Download onze Coach Site Checklist!